DEN DAGLIGE BØNNEN

Den daglige bønnen
Dere som syns ordet Far blir for formelt, kan bytte det ut det med ordet Pappa.

Min kjære Herre Jesus, jeg kommer til deg nå for å bli gjenopprettet i deg, fornyet i deg, for å få ditt liv og din kjærlighet og all den nåde og barmhjertighet jeg så desperat trenger denne dagen. Jeg starter med å gi deg alle mine opplevelser, hvordan min dag og natt har vært, enhver person jeg har vært i kontakt med og alle mine opplevelser til deg. Jeg ærer deg som min Herre og jeg overgir alle aspekter dimensjoner av livet mitt til deg. Jeg gir deg min ånd, sjel og kropp; mitt hjerte, sinn og vilje. Jeg dekker meg selv med ditt blod: min ånd, sjel og kropp; mitt hjerte, sinn og vilje. Jeg ber din Hellige Ånd om å gjenopprette meg i deg, fornye meg i deg og lede denne tiden i bønn. I alt det jeg nå ber, så ber jeg i total enighet med din Ånd og med alle de som ber for meg ved din Ånd og ved Guds Ånd alene.

Kjære Gud, hellig og seirende treenighet, du alene er verdig all min tilbedelse, mitt hjertes hengivelse, all min ros, all min tillit og all ære av mitt liv. Jeg elsker deg, tilber deg og gir meg selv over til deg i mitt hjertes søken etter liv. Du alene er livet og du har blitt mitt liv. Jeg fornekter alle andre guder, hver avgud og gir til deg Gud, den plass i mitt hjerte og i mitt liv du virkelig fortjener. Dette handler om deg og ikke om meg. Du er helten i denne historien og og jeg tilhører deg. Jeg ber deg om tilgivelse for alle mine synder. Ransak meg, utforsk meg og åpenbare for meg hvor du arbeider i mitt liv og gi meg den nåde som kommer gjennom din helbredelse, utfrielse, og en dyp og ekte omvendelse.

Himmelske Far, takk for at du elsker meg og valgte meg før du skapte verden. Du er min sanne Far; min skaper, frelser, opprettholder og den sanne enden av alle ting, inkludert mitt liv. Jeg elsker deg, jeg stoler på deg, jeg tilber deg. Jeg gir meg selv over til deg Far, til å være ett med deg som Jesus er ett med deg. Takk for at du beviste din kjærlighet for meg ved å sende Jesus. Jeg mottar ham og hele hans liv og alt hans verk som du innviet for meg. Takk for at du har innlemmet meg i Messias[1], tilgir meg mine synder, gir meg din rettferdighet som gjør meg hel i ham. Takk for at du gjorde meg levende med Jesus, oppreiser meg med ham, setter meg med ham ved din høyre hånd, etablerer meg i hans autoritet og salver meg med din kjærlighet, din Ånd og din favør. Jeg mottar alt med takk og gir det herredømme over alt mitt liv: min ånd, sjel og kropp; mitt hjerte, sinn og vilje.

Jesus, takk for at du kom for å gi deg som løsepenger for meg med ditt eget liv. Jeg elsker deg, tilber deg, stoler på deg. Jeg gir meg selv til deg for å være ett med deg i alle ting. Jeg mottar all virkning og triumf av ditt kors, død, blod og offer for meg, der du sonet for enhver av mine synder. Jeg er frikjøpt, frigitt fra mørkets rike og overført til ditt rike; min syndige natur er fjernet, mitt hjerte er omskåret til Gud og hvert krav mot meg er kansellert og avvæpnet. Jeg tar nå min plass i ditt kors og død, og dør med deg fra synd, mitt kjød, denne verden, den onde og hans rike. Jeg tar opp korset og korsfester mitt legeme med all sin stolthet, arroganse, vantro og avgudsdyrkelse (her nevner du andre ting du for tiden sliter med). Jeg tar livet av min gamle natur. La meg ikke bli ført inn i fristelse, jeg ikke kan overvinne. Bruk alt ditt verk og triumf ved ditt kors, død, blod og offer. Jeg mottar det med takk og gir det herredømme over min ånd, sjel, kropp; mitt hjerte, sinn og vilje.

Jesus, jeg mottar også deg som mitt liv og jeg mottar alt verk og seier i din oppstandelse, gjennom hvilket du erobret synd, død, dom og den onde. Døden har ingen makt over deg og heller ingen andre onde ting. Jeg er oppreist med deg til et nytt liv, å leve livet, død for synden og levende for Gud. Jeg tar nå min plass i din oppstandelse og i ditt liv, og jeg gir mitt liv til deg for å leve for deg. Jeg er frelst gjennom livet ditt. Jeg regjerer i livet gjennom livet ditt. Jeg mottar ditt håp, kjærlighet, tro, glede, godhet, sannferdighet, visdom, kraft og styrke. Bruk alt ditt verk og triumf i din oppstandelse i meg. Jeg mottar det med takk og jeg gir det herredømme over min ånd, sjel, kropp; mitt hjerte, sinn og vilje.

Jesus, jeg mottar også oppriktig deg som min autoritet, ditt styre og herredømme, min evige seier mot Satan og hans rike, og min evne til å bringe ditt kongerike inn i mitt liv til alle tider og på alle måter. Død og andre onde ting, har ikke noe makt over deg. Jeg har blitt oppreist med deg til et nytt liv, for å leve ditt liv: død for synd og levende for Gud. Jeg mottar alt verk og triumf i din himmelfart, der Satan har blitt dømt og kastet ned og all makt i himmel og på jord er blitt gitt til deg. All makt i himmelen og på jorden er blitt gitt til deg Jesus og du er verdig til å motta all ære og herlighet, makt og herredømme, nå og for alltid. Jeg tar nå min plass i din autoritet og i din trone, der jeg er oppreist med deg til Faderens høyre hånd og etablert i din autoritet. Jeg gir meg selv til deg, for å regjere sammen med deg alltid. Bruk alt ditt verk og triumf i din autoritet og din trone. Jeg mottar det med takk og jeg gir det herredømmet til min ånd, sjel, kropp; mitt hjerte, sinn og vilje.

Jeg tar nå den myndighet, styre og herredømme som kommer fra Herren Jesus Messias og hele Jesus verk over livet mitt i dag: over mitt hus, min familie, mitt arbeid, over hele mitt kongerike og alle de områder der jeg har bestemmelsesrett. Jeg bringer den myndighet Herren Jesus Messias og hele Jesu verk innbefatter, mot alle den ondes krefter som kommer mot meg - mot hver uren ånd, hver ond makt og enhet. (Du bør konkret nevne dem med navn - hva som har angrepet deg) Jeg avviser dem i Herrens navn. Jeg binder, forviser dem fra meg og fra mitt rike nå, i den mektige Jesu Kristi navn. Jeg bringer også hele Jesu verk mellom meg og enhver person, og jeg tillater bare Guds kjærlighet og Guds Ånd mellom oss.

Hellige Ånd, takk for at du kom. Jeg elsker deg, jeg tilber deg, jeg stoler på deg. Jeg mottar alt ditt verk og triumf i pinsen, der du kom, der du kledde meg med din kraft fra det høye, forseglet meg i Jesus, forent meg med Faderen og Sønnen, sannhetens Ånd i meg, livet til Gud i meg, min rådgiver, trøster, styrker og veileder. Jeg ærer deg som Herre og jeg gir deg full adgang til alle aspekter og dimensjoner av min ånd, sjel, kropp; mitt hjerte, sinn og vilje; for å bli fylt med deg, for å gå i takt med deg i alle ting. Fyll meg på ny Hellige Ånd. Gjenopprett mitt forhold med Faderen og Sønnen. Led meg til hele sannheten, salv meg for hele mitt liv, vandring, kall og led meg dypere inn til felleskapet med Jesus og Far i dag. Jeg mottar deg med takk og jeg gir deg herredømmet over hele livet mitt.

Himmelske Far, takk for at du gir meg all åndelig velsignelse i Messias Jesus. Jeg befaler at rikdommene i Messias Jesus frigjøres over livet mitt i dag. Jeg bringer Jesu blod en gang til over min ånd, sjel, kropp; over mitt hjerte, sinn og vilje. Jeg tar på meg Guds fulle rustning; sannhets belte, rettferdighetens brynje, fredens evangelium som sko på føttene og frelsens hjelm. Jeg tar opp troens skjold og sverdet av Ånden, som er Guds Ord og jeg velger å være sterk i Herren og i kraft av din makt, for å be til alle tider i Ånden.

Jesus, takk for dine engler. Jeg påkaller dem i Jesu Messias navn og gir dem mandat til å ødelegge alt som er reist mot meg, for å etablere ditt kongedømme over meg, for å beskytte meg dag og natt. Jeg ber deg om å sende ut din Ånd for å reise opp bønn og forbønn for meg. Jeg befaler nå at Guds kongerike tar form i meg, min familie, mitt kongerike og bestemmelsesområde på Herren Jesus Messias autoritet og gir all herlighet og ære og takk til Ham. I Jesu navn, amen.[1] Ordet Messias brukes i stedet for den greske ordet Kristus. Begge betyr den salvede, men vi ønsker å være tro til røtene i GT der bruken av Messias henviser til både profet, prest og konge.

En bønn fra Wild At Heart (USA)

Bearbeidet og oversatt til norsk av Wild at Heart Norway
Rev. August 2023

Gi oss en tilbakemelding her :-)

Victoria Enzo skrev:
Man, 18 September 2023, 10:04
Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller E-post: ([email protected]
christina skrev:
Lør, 16 September 2023, 22:13
: JEG FIKK HJELP OG KNYTTET IGJEN TIL ELSKEREN MIN
Hallo. Det er mer enn tre år siden jeg mistet kontakten med kjæresten min på grunn av jobb og flytting. Ting skjer for raskt fordi vi har mistet kommunikasjonen og forbindelsen med hverandre. Jeg leste en artikkel om jaja-presten. Jeg bestemte meg for å prøve det til min store overraskelse. Jaja-presten hjalp meg med kjæresten min igjen. Hvis noen er i en lignende situasjon, her er detaljene.{priestjaja7 {@} {gmail}
{.com} jajatemple {@{null}.net }
Shannah Braunt skrev:
Tors, 14 September 2023, 09:52
Jag kan seriöst inte dölja den glädje och lycka jag känner inom mig just nu. Jag har haft problem med mitt förhållande i över ett år nu. Min man lämnade mig för 2 veckor sedan efter 18 års äktenskap. Han lämnade för en tjej som var över 20 år yngre än han och livet var väldigt svårt för mig känslomässigt men jag fortsatte att be och tro på Gud tills jag kom i kontakt med Dr Ilekhojie och alla problem i mitt förhållande var borta, han utförde en försoningsritual och han tog tillbaka min man efter 48 timmars kontakt med honom... Jag kommer för alltid att vara tacksam mot Dr Ilekhojie för hans hjälp. KONTAKTA HONOM NU WHATSAPP/RING via +2348147400259 E-POST: [email protected]
Debi skrev:
Ons, 13 September 2023, 03:29
Min man lämnade mig och min son och kom aldrig tillbaka förrän Dr Sunny ingrep. Min berättelse är inte annorlunda än andra som har tagit sig tid att dela den med världen. Jag hade äktenskapliga problem med min man på grund av vilka han lämnade mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr.Sunny som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och efter 48 timmar fick jag tillbaka honom som utlovat. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att säga bra saker om honom och tacka honom för att han förde tillbaka glädje i mitt liv. Det kommer inte att misslyckas om du försöker hjälpa honom också. Bara WhatsApp honom: +2348082943805 eller så kan du maila honom på: [email protected]
Angie Barella skrev:
Ons, 6 September 2023, 23:34
Jag och min exman hade alltid lyckats vara vänliga efter vår skilsmässa i februari. Men jag har alltid velat komma tillbaka tillsammans med honom. Allt som behövdes var att besöka en sida där jag såg kommentarer från Dr Ilekhojie eftersom min dröm var att starta en ny sida med min man och leva lyckligt med honom. Dr Ilekhojie bad att få utföra en försoningsritual och jag accepterade den. Efter 48 timmar fungerade ritualen för mig och min man kallade att han var ångerfull för alla sina felaktiga handlingar. Min man är tillbaka och vi förbereder hur vi ska gå till domstol och dra tillbaka våra skilsmässopapper ASAP. Detta är inget mindre än ett mirakel. Tack Dr Ilekhojie för dina kraftfulla ritualer. Ord räcker inte för att uppskatta ditt goda arbete. Be honom om hjälp. Maila [email protected] och telefon/WhatsApp +2348147400259
Victoria Enzo skrev:
Tors, 31 August 2023, 07:14
Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller mejla: [email protected]
Loana skrev:
Tirs, 29 August 2023, 22:52
Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: [email protected] Ring eller Whatsapp +2348147400259
Howard skrev:
Tors, 24 August 2023, 05:22
Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt [email protected] eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.
Melanie skrev:
Tirs, 22 August 2023, 19:39
Efter två års skilsmässa älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel, så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur eländig han har varit de senaste åren och bad att få flytta hem. Dr Ilekhojie gav mig också örter för fertilitet och nu är mitt äktenskap tillbaka och jag bekräftade att jag redan är gravid i vecka 18. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259
Pinar Dako skrev:
Man, 21 August 2023, 11:16
Stoppa uppbrottet, skilsmässan eller avvisande av älskare... Även om din situation verkar hopplös! Jag kontaktade en riktig trollformler som hjälpte mig att ändra min mans hjärta till att älska och vilja ha mig igen. Om du har problem i ditt äktenskap eller förhållande kommer Dr Ilekhojie att hjälpa till att återställa kärlek och engagemang i ditt hem. Kraften i hans besvärjelse är så effektiv och kan återförena trasigt äktenskap och relation. Kontakta honom idag och tacka mig senare. Kontakta +2348147400259 eller mejla [email protected]
Aoba Fujino skrev:
Tirs, 15 August 2023, 13:53
Hur kan jag förklara detta för världen att det finns en man som heter DR WALE som hjälpte mig att få tillbaka min före detta älskare och återställde min livmoder. när allt hopp var förlorat. Jag och min älskare har varit gifta de senaste sex åren utan barn, vi levde lyckligt. Tills en dag som vi hade ett missförstånd eftersom jag inte kunde få ett barn för honom, så han bestämde sig för att leva mig för en annan kvinna, jag var så ledsen och frustrerad och jag kunde inte ens äta på förrän jag en dag bläddrade igenom Internet där jag såg en dam som heter Jennifer vittna om att trollformaren ringde DR WALE som hjälpte henne att ta tillbaka sin man hem, så jag bestämde mig för att försöka kontakta trollformaren DR WALE så jag förklarar allt mitt problem för DR WALE och han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att han ska hjälpa mig att lösa mitt problem, att min älskare kommer tillbaka hem, till min största förvåning om bara några veckor började min man ringa mig och be om förlåtelse, det var verkligen ett mirakel nu vi är tillbaka igen som man och hustru, en vecka efter att min livmoder återställdes och just nu är en månad borta, allt mitt tack går till DR WALE, oroa dig inte längre för DR WALE är här för att hjälpa er alla, jag kommer att göra er en tjänst min hängande hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller E-post: [email protected]
Amine Talal skrev:
Lør, 12 August 2023, 14:48
Jag är en av de människor som sa, "Jag kommer aldrig att ringa en synsk eller en magiker eller vad som helst" för att hjälpa mig med mina problem, minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och Jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR WALE. När jag nästan förlorade min fru i ett av våra dumma bråk (hon gjorde slut med mig) trodde jag att jag hade förlorat allt. jag grät hela dagen och tänkte att hon aldrig kommer tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om DR WALE kärleksförtrollningar, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare. Jag WhatsApp snabbt honom och får också tillbaka min fru med hans kärleksförtrollning. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han mig inte. Du utförde en mycket bra service för en person i verklig nöd. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur den här magin fungerar, men allt jag vet är, DET FUNGERAR!! min fru och jag är lyckligtvis tillsammans igen, och jag kommer alltid att vara tacksam mot DR WALE. Kontakta honom via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post ELLER e-post: [email protected]
Antanas Juonas skrev:
Fre, 4 August 2023, 21:32
Att förlora någon du älskar är som att bryta ditt hjärta i två delar, speciellt när du är djupt kär i den personen, kärlek är en viktig känsla och har kraft att göra allt lyckligt och trevligt men det kom en tid då jag blev övergiven av min ex pojkvän 3 år som lämnade mig för att en annan kvinna bröt vår förlovning. Jag kan fortfarande inte tro att Dr Ilekhojie kunde återförena oss eftersom vänner och familj inte kunde övertyga honom att återvända. det har gått 2 månader nu och vårt bröllop var förra veckan. Darqut har behandlat mig så bra och jag vet att vårt äktenskap är välsignat. Tack Dr Ilekhojie för att du rensade och kopplade oss samman igen. Om du vill ha en ny start med din partner, vänligen prata med Dr Ilekhojie med dessa kontakter. E-post: get[email protected] och hans whatsapp/Viber-kontakt: +2348147400259
Adriana Leon skrev:
Fre, 4 August 2023, 01:09
Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: [email protected]
Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
(én) lotteriformidling
(to) eks tilbake
(tre) bli gravid
(fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
Problemer løst 100%
nira shalom skrev:
Tors, 3 August 2023, 12:21
Hei, jeg heter Nira Shalom, og jeg vil dele den gode nyheten om hvordan jeg fikk min eks-kjærlighet tilbake med verden. Jeg ble knust da kjærligheten min forlot meg for en annen jente forrige måned. Imidlertid introduserte en venn meg for Baba Wale da Wiseman, den store budbringeren. Jeg fortalte om problemet mitt til Baba Wale, og forklarte hvordan min eks-kjærlighet forlot meg og hvordan jeg trengte en jobb i et stort selskap. Han forsikret meg om at jeg hadde kommet til rett sted, hvor jeg ville få hjertens lyst uten bivirkninger. Han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og etter å ha fulgt instruksjonene hans, ringte min kjære meg i løpet av de neste 2 dagene og ba om unnskyldning for å ha forlatt meg før. En uke senere innkalte ønsket firma meg til intervju for stillingen som veileder. Jeg er henrykt over å dele med verden hvordan Baba Wale hjalp meg med å oppfylle mitt hjertes ønske. Baba Wale er en spesialist på alle slags trollformler og god magi. Hvis du trenger noen form for hjelp, vennligst kontakt Baba Wale på [email protected] Whatsapp: +2348136951551

Takk meg senere!
Ieva Romajas skrev:
Tirs, 1 August 2023, 08:55
Dette er fantastisk!

Mannen min er endelig tilbake til meg med så mye kjærlighet og respekt enn jeg noen gang hadde forventet. Med hjelp fra Dr Ilekhojie og forsoningsritualet fra hans forfedre, er mannen min tilbake etter så mange måneder med å ha bedt om skilsmisse. Først da vennen min ba meg kontakte Dr Ilekhojie for å få hjelp, trodde jeg at det ikke kom til å ende bra fordi jeg aldri trodde han kunne hjelpe etter å ha tapt penger med tidligere. Han forklarte meg tydelig og sørget også for at alt ble gjort fredelig og raskt. I løpet av nøyaktig 3 dager etter forsoningsritualet kom mannen min, som ikke har besvart telefonene mine på flere måneder, innom huset og ba oss om å avbryte skilsmisseplanene og bli en lykkelig familie igjen. Det har gått 2 måneder nå og ting blir bedre for hver dag som går. Takk Dr Ilekhojie for hjelpen. Du kan også få hjelp med ham. Telefonnummer/Whatsapp +2348147400259 eller e-post: [email protected]
catherine skrev:
Man, 24 Juli 2023, 13:14
Here is my testimony about the good work of PRIEST DEDE who helped me.... I'm catherine from texas. And am sorry for putting this on net, but i will have to say a big thanks to this world top spell caster that brought back my husband who left me for the past 3 years, i eventually met this man on a blog site, i explained everything to him and he told me about a spell caster that he had heard about and he gave me an email address to write to the spell caster to tell him my problems. In just 2 days, my husband was back to me after contacting this man, I just want to say thank you to this truthful and sincere spell caster, sir all you told have come to pass and thank you sir. Please i want to tell everyone who is looking for any solution to problem, i advice you to kindly consult this spell caster, he is real,he is powerful and whatever the spell caster tell is what will happen, because all what the spell caster told me came to pass. You can kindly contact him on; wonderfullovespelltemple@gmail. com you can whatsapp him via +2348123747663
Melanie skrev:
Tors, 20 Juli 2023, 23:15
Jeg kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med å gjenopprette ekteskapet mitt. Etter 2 år med skilt, elsket jeg fortsatt mannen min og ville ha ham tilbake. Mannen min skilte seg fra meg fordi han møtte en yngre kvinne på jobben. Etter 17 års ekteskap kunne jeg ikke gi mannen min et barn, og selv om det ikke var min feil, satte jeg pris på ham fordi han var tålmodig med meg i mange år. Jeg forklarte alle problemene mine til Dr Ilekhojie, og han lovet å hjelpe meg hvis jeg er seriøs og villig til å stole på ham. Bare innen 72 timer kjørte mannen min milevis til huset vårt og spurte om vi kunne jobbe oss sammen igjen og forsone oss. Han forklarte meg hvor elendig han har vært de siste årene og ba om å få flytte hjem igjen. Dr Ilekhojie ga meg også urter for fruktbarhet, og nå er ekteskapet mitt tilbake og jeg bekreftet at jeg allerede er 18 uker gravid. Kontakt hans e-post: [email protected] eller hans whatsapp-kontakt: +2348147400259
Claudia Vrij skrev:
Tors, 13 Juli 2023, 21:08
Mannen min forlot meg og barna mine. Moren hans var også imot mitt ekteskap med ham. Jeg elsket ham så mye og hadde et stort håp om at vi vil bygge en lys fremtid sammen. Jeg ventet i 6 måneder, og han kom aldri tilbake til meg. Så jeg måtte kontakte Dr Ilekhojie som gjorde alt i hans makt for å gjenforene oss og gjenopprette kjærligheten og forbindelsen vi en gang delte. Han kom hjem etter 3 dager akkurat som Dr Ilekhojie forsikret meg om, og jeg er virkelig overrasket over hans fantastiske gjerninger. Du kan også få denne store hjelpen og leve for å være takknemlig mot ham fordi han aldri skuffer noen. Kontakt Dr Ilekhojie. E-post: [email protected] Du kan også WhatsApp ham på +2348147400259
Loana Alin skrev:
Man, 10 Juli 2023, 09:46
Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 2 år er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er overfor Dr Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap. Jeg og mannen min lever lykkelige igjen. Takk til Ilekhojie. Kontakt ham for å gjenopprette ekteskapet ditt E-post: ([email protected] Ring eller Whatsapp +2348147400259
Anette skrev:
Tors, 6 Juli 2023, 05:51
Få din tidligere kjæreste tilbake raskt ved hjelp av Lord Sea via e-post: ([email protected])

Eller WhatsApp: +2348158911896

Hei, jeg er Anette  Livet uten mannen min var et skikkelig rot for meg og barna mine. Jeg er så glad for å få tilbake eksen min ved hjelp av den store trolldomslederen Lord Sea. Min største overraskelse var at 48 timer etter at han forberedte trolldommen for meg, ringte mannen min som har forlatt meg i 4 år plutselig uventet og er så glad for at vi har blitt ett igjen ved hjelp av den store sjømesteren og er så glad for å være sammen med mannen min igjen. Lord Sea er en veldig fantastisk trylleformler, du kan kontakte ham hvis du trenger assistenten hans fordi jeg vet at han også kan hjelpe deg. kontakt ham via e-posten hans: (seawaydr[email protected])  eller whatsapp ham på +2348158911896 umiddelbart.
Imelda skrev:
Tirs, 4 Juli 2023, 22:21
Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan ta kontakt med honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 och e-post: [email protected])
Cathinka Tandberg skrev:
Tors, 15 Juni 2023, 08:06
Jeg giftet meg med skolekjæresten min, vi har begge to barn sammen. vi levde fint ikke før stemoren hans kom på besøk til oss. etter en uke hun dro, begynte mannen min å ha en morsom oppførsel mot meg. Jeg ble sjokkert og overrasket fordi jeg aldri visste hva jeg gjorde galt. han fortalte meg at han avslutter ekteskapet vårt, og han vil også ta barna med seg. fordi jeg visste at mannen min ikke var denne typen mann med dårlig hjerte, måtte jeg bare se etter en løsning i tide. det var slik jeg kom over DR WALE så mange gode vitnesbyrd om ham. så jeg kontaktet ham fortalte ham alt som foregikk med meg. DR WALE fortalte meg at han ville forberede en trolldom for meg, og han ba meg få noen ting som jeg betalte for dem. etter at han hadde trollbundet meg, viste han seg at stemoren min sto bak alt som har skjedd i ekteskapet vårt. hun gjorde en spell for atskilt jeg og mannen min, mannen min stemor er nå i skam. alt takket være DR WALE som kom til rett tid for å hjelpe meg ut av dette rotet. DR WALE er en god mann med sine ord. du også kan kontakte ham, og han vil bringe din lykke tilbake. WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER [email protected]
Roseline skrev:
Man, 17 April 2023, 22:36
Jag vill informera världen om att det finns en verklig och effektiv trollformler online som är kraftfull och äkta, Dr Fayosa, han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min ex man som lämnade mig, jag såg ett vittnesbörd om någon han hjälpte så Jag kontaktade Dr Fayosa och förklarade alla mina problem för honom och han gjorde en kärleksförtrollning för mig och min ex man som sa att han inte ville ha något med mig att göra igen och lämnade mig över 3 månader, ringde mig och började tigga mig att kom tillbaka till sitt liv som en familj igen, han är tillbaka nu med så mycket kärlek passion och omsorg, jag är glad att kunna låta alla veta att en trollformler DR FAYOSA har krafterna att läka och återställa trasiga relationer och föra tillbaka dem. alla som läser denna artikel och behöver hans hjälp, Dr Fayosa kan också erbjuda all typ av hjälp kontakta Dr Fayosa på e-post: (Fayosa[email protected]) eller direkt på whatssapp +2348151918774
Aurelia Daiva skrev:
Tors, 16 Mars 2023, 12:27
Jeg har funnet en guddommelig hjelper som er veldig ekte, ærlig og gjør det han sier han vil gjøre, det tok noen dager før trolldommen min kom frem i lyset og resultatene er fantastiske ... velsigne deg og Guds bevart deg trygg og frisk . Jeg fikk tilbake eksen min ved hjelp av Dr Ilekhojie. Hele mitt liv har jeg aldri sett noe sånt som dette, jeg føler meg veldig glad og tilfreds med at jeg tok den riktige avgjørelsen. Det er så ekte og mektig!! Whatsapp ham direkte +2348147400259). Hvis du vil ha ubetinget kjærlighet, må du gi deg selv fullstendig. Kjærlighet er en forpliktelse, ikke en følelse. Kjenn forskjellen. Forhold krever seriøst engasjement som de fleste ikke har. Ekteskap er enda vanskeligere, og de fleste er ikke i stand til å håndtere ansvaret for å være lojale, trofaste, engasjerte og hengivne til din ektefelle og livet ditt sammen fordi det er din prioritet og ingenting annet betyr noe. Ta kontakt med Dr Ilekhojie og finn løsninger på ekteskaps- eller forholdsproblemer E-post: [email protected]
Loana Alin skrev:
Man, 6 Mars 2023, 07:40
Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: ([email protected] Ring eller Whatsapp +2348147400259
Inma Gabarro skrev:
Man, 20 Februar 2023, 11:54
De er mange trollformlere på nettet, men DR WALE er forskjellig fra dem. DR WALE vil være ditt siste busssted. DR WALE er den rette personen for å hjelpe deg med å løse alle problemene dine. Med hjelp av ham vil all din tristhet forsvinne og han vil bringe din lykke tilbake. Da jeg møtte DR WALE, forklarer jeg ham alle problemene jeg hadde med mannen min som dro for å bli hos en annen kvinne. Han lot meg og barna stå uten noe. Etter all forklaringen min fortalte DR WALE meg at jeg måtte betale for ARTIKLER som jeg gjorde. Han fortalte meg at trolldommen vil ta dager før jeg virker, som jeg venter. FOR min overraskelse etter noen dager fikk jeg et anrop, stemmen var mannen min som gråt på telefonen og fortalte meg at han ikke visste hva som kom over ham. ba meg om tilgivelse og fortalte meg at han er på vei hjem igjen. Akkurat nå lever vi alle lykkelige sammen igjen. Alt takket være DR WALE for er flott arbeid. Du kan også kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: [email protected]
Larisey skrev:
Tirs, 14 Februar 2023, 23:34
JEG FIKK MIN EKS TILBAKE MED DR DAWNS LØSNING
Jeg kom i kontakt med DR DAWN gjennom en skriftlig attest om ham og kom også over mange attester om hvordan han hjelper andre med livet deres. Å komme tilbake med en eks er en av de mest intime følelsene som mange mennesker ville elske å oppleve, spesielt siden disse minnene med eksen vår alltid forvirrer tankene våre når noen andre gjør noen av de tingene som eksen vår pleide å gjøre. Jeg har vært aleneforsørger i nesten 6 år, og selv om min eksmann var borte fra barna mine, skulle jeg fortsatt ønske at han ville komme tilbake til meg en dag. Denne trylleformularen jeg møtte kjent som DR DAWN hjalp meg med mine ønsker, og jeg er glad for å si at jeg er tilbake med min eksmann. Resultatet manifesterte seg etter 48 timer, da han forsikret meg, og kjærligheten og forbindelsen vi delte ble utrolig gjenopprettet. Hvis du ønsker å komme tilbake med eksen din,
*Hvis du ønsker å bli gravid.
*Hvis du trenger å oppfylle ønsket ditt.
kontakt denne store kjærlighetslegen på WhatsApp: +2349046229159
E-post ( [email protected])
Inga Eugenus skrev:
Tirs, 24 Januar 2023, 21:15
Jeg var så forvirret og knust da mannen min forlot meg uten et ord, jeg trengte ham desperat tilbake fordi jeg elsket ham så høyt. Så en venn av meg introduserte meg for Dr Ilekhojie som en gang forsonet henne og kjæresten hennes. Jeg snakket direkte med legen som forsikret meg om forsoning med mannen min etter at et ritual er gjort for å gjenopprette den tapte forbindelsen. Om nøyaktig 3 netter senere kom mannen min plutselig hjem og begynte å gråte og be om tilgivelse og fortelle hvor mye han savnet meg og barna våre. Jeg tok imot ham tilbake og nå har vi vært en lykkelig familie siden den gang. Hvis du har et forholdsproblem vil jeg råde deg til å kontakte ham.
WhatsApp: +2348147400259
Ring: +2348147400259
E-post: ([email protected])
Jan skrev:
Lør, 7 Januar 2023, 03:45
Har du någonsin blivit utsatt för en bluff? Förlorat din plånbok eller pengar till falska hackare eller långivare online? Jag ber dig att kontakta denna pålitliga hacker och återställningsexpert GENUINE HACKER. Jag var ett offer för falska personer som utgav sig som binära optioner och bitcoin-investerare, jag förlorade en summa på $10 000 och 2BTC från min bitcoin-plånbok till dessa bedragare. Det tog ett tag innan jag insåg att de var falska och kände mig riktigt sårad. Sedan hörde en vän till mig om det och rekommenderade mig till GENUINE HACKER som hjälpte mig att återställa allt jag förlorat. För mer information skicka ett e-postmeddelande till G[email protected] eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.
Jessica Butler skrev:
Tirs, 20 Desember 2022, 15:57
Jeg føler meg så velsignet igjen i ekteskapet mitt etter at Dr Ige Ajayi tok tilbake mannen min som var separert med meg i godt 3 måneder. Er Jessica Butler ved navn fra USA. Selv om jeg har munn over hele kroppen, vil det ikke være nok til å takke Dr Ige Ajayi for hans hjelp i livet mitt. Mannen min skilte seg med meg i 3 måneder og har hatt smerter og smerter uten ham. Så jeg søkte etter hjelp overalt, men ingenting fungerte før jeg mente Dr Ige Ajayi som jeg kontaktet online. Jeg forklarte situasjonen min til ham, og han lovet at mannen min vil komme tilbake til meg innen 24 til 48 timer så langt at hjertet mitt fortsatt slår for ham. Jeg trodde på ham, og han forberedte en trolldom for meg, og mannen min ringte meg akkurat da Dr Ige Ajayi sa det. Han tryglet og sa at han trenger meg tilbake og nå har vi levd lykkelig igjen de siste 9 månedene. Alle der ute som leser artikkelen min som trenger hjelp, bør kontakte ham... E-post: [email protected]/WhatsApp +2348130035939.
Joyce skrev:
Søn, 11 Desember 2022, 08:48
Jeg visste aldri at folk fortsatt har krefter og får ting til å skje på denne måten. Jeg er Joyce J fra USA. Mannen min forlot meg og barnet mitt for en annen jente for tre år siden, siden den gang har livet mitt vært fylt med smerter, sorg og traumer fordi han var min første kjærlighet og vi har vært sammen i årevis og kunne ikke forestille meg livet uten ham . Jeg så noen vitnesbyrd om en stor trollformler DR IBINOBA og hvordan han hjalp mennesker rundt om i verden, at han kan bringe tilbake elskeren i løpet av noen få dager, først lo jeg det av meg og sa at jeg ikke er interessert, men på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg konsulterte den store trollformleren og til min største overraskelse etter to dager ringte mannen min meg for aller første gang etter tre år at han savner meg og at han er så lei seg for hver ting han fikk meg til å gå igjennom, at han vil ha meg tilbake, vi skal tilbringe livet vårt sammen og lover å aldri forlate meg og barnet mitt igjen. Jeg kan fortsatt ikke tro mine egne øyne, for det er høyst utrolig, det er bare for godt til å være sant. Alt jeg kan si er å takke deg DR IBINOBA for at du tok tilbake mannen min til meg og barnet mitt, og for alle som måtte trenge hjelp fra denne flotte trollformleren kan du ringe den store mannen eller whatsappe ham +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail .com
Saida Vilma skrev:
Søn, 27 November 2022, 20:57
Mannen min forlot meg for en annen kvinne, og jeg ble stående i mørket. Det skjedde så fort og i løpet av noen dager snudde livet mitt opp ned. Han dumpet meg etter 3 år uten ord. Jeg kontakter Dr Ilekhojie via e-posten hans, og han lovet å utføre et forsoningsritual for å hjelpe oss å komme sammen igjen. På mindre enn 48 timer etter at han utførte ritualet sitt, begynte mannen min å teste meg igjen og følte seg forferdelig for det han nettopp har utsatt meg for. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Ekteskapet vårt er nå sterkt og stabilt. Takk doktor for forsoningsritualet du gjorde for meg. Du er Gud sendt for å gjenopprette ødelagt ekteskap. Jeg anbefaler oppriktig Dr Ilekhojie til alle med et ødelagt ekteskap eller forholdsproblemer. Hans e-post: [email protected]
Saida Vilma skrev:
Søn, 27 November 2022, 20:57
Mannen min forlot meg for en annen kvinne, og jeg ble stående i mørket. Det skjedde så fort og i løpet av noen dager snudde livet mitt opp ned. Han dumpet meg etter 3 år uten ord. Jeg kontakter Dr Ilekhojie via e-posten hans, og han lovet å utføre et forsoningsritual for å hjelpe oss å komme sammen igjen. På mindre enn 48 timer etter at han utførte ritualet sitt, begynte mannen min å teste meg igjen og følte seg forferdelig for det han nettopp har utsatt meg for. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Ekteskapet vårt er nå sterkt og stabilt. Takk doktor for forsoningsritualet du gjorde for meg. Du er Gud sendt for å gjenopprette ødelagt ekteskap. Jeg anbefaler oppriktig Dr Ilekhojie til alle med et ødelagt ekteskap eller forholdsproblemer. Hans e-post: [email protected]
DANNY CONVILE skrev:
Tors, 24 November 2022, 01:01
Good work deserves good recommendation, I have been trying to win the lottery for some months now but I have not been lucky enough to win a dime. In search of assistance on how I can at least be a winner of any lottery, I found out about Dr Ado who has been helpful with his winning numbers he gets through his spells to help people win the lottery. I got in touch with him to know how I can win the lottery and he told me everything I needed to know and do before the spell can be done for me and I acknowledge it. He prepared the spell for me and gave me the winning numbers to play and instructed me what to do as I played the jackpot lottery. I did as he instructed and after everything I decided to check if I was lucky enough to be among the winners, and I was. I screamed out in Joy immediately I saw my ticket numbers as the winner. I’m so grateful and appreciative to Dr Ado for helping me win. Contact him directly if you need his assistance on
WhatsApp On +27844284407
Email.... [email protected]
Website Blog on https://adoobisolutionhome.blogspot.com/
Mike Morgan skrev:
Tors, 13 Oktober 2022, 12:59
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: [email protected]
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)
emily keeton skrev:
Fre, 7 Oktober 2022, 11:31
my husband left me for 2 years after she found out I was infected with herpes, I thought my life was over until I came across a post on Facebook that said so many wonderful things about doctor silver, so I contacted him and he assure me that I will be happy again. He cure me of my herpes and cast a love spell that brought back my husband. thank you doctor silver. you can reach him on email: [email protected] or Whatsapp +2348120513902
Camila Alan skrev:
Tors, 6 Oktober 2022, 09:01
Jeg visste aldri at det var en stor mulighet for å få mannen min tilbake til meg før jeg møtte DR Iredia, tryllekunstneren. Det var veldig vanskelig for meg da kjæresten min forlot meg for en annen dame. Jeg var knust og klarte ikke å komme meg. Vennene hans og familien hans gjorde alt de kunne for å gjenforene oss, men det viste seg ikke å lykkes. Jeg var singel i noen måneder, og jeg kunne ikke se meg selv elske noen andre. Så jeg måtte søke hjelp fra DR Iredia som ga meg privilegiet å sørge for at mine hjerteønsker ble oppfylt. Han førte oss sammen og kjærlighet og lykke ble gjenopprettet. Ordene hans er hans bånd, og han svikter aldri når han lover noen 48 timer på å få resultatet, noe som forundrer meg når mitt eget resultat manifesterte seg. Ikke bry å lete andre steder etter hjelp. Kontakt ham for å få hjelp hvis du har lignende problemer. E-posten hans er dri[email protected] og WhatsApp-nummeret er +2347058231269
Veronika skrev:
Fre, 2 September 2022, 22:20
Är du hjärtbruten? Misströsta inte, låt Dr. Ige Ajayi hjälpa dig att få tillbaka ditt ex", han är verkligen en sann och ärlig kärleksförtrollare, han tog tillbaka min man. Jag är Motina Lockas från USA, jag är så glad min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man hade en affär med en arbetskamrat och jag älskar min man så mycket men han var otrogen mot mig med sin arbetskamrat och den här tjejen, jag tror att hon använde en häxa eller svart magi på min man så att han inte gifte sig med mig och det var så kritiskt och oönskat att jag gråter hela dagen och natten, att Gud skulle skicka mig en hjälpare som skulle återställa min man! Jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag tittade online för hjälp och kom över en webbplats som föreslog att Dr. Ige Ajayi kan hjälpa dig att snabbt få tillbaka din exman. Så jag kände att jag var tvungen att prova det. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det , sen satte han en kärleksförtrollning på mig. Efter 16 timmar ringde min man mig faktiskt och sa att han saknar mig så mycket, herregud! Jag var så glad och idag är jag glad igen. h min man och vi lever lyckligt tillsammans och jag tackar den kraftfulla trollformaren Dr. Ige Ajayi, han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia här. om du är här och din älskare avvisar dig, eller om din man går vidare med en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta honom för hjälp nu. Här är hans kontakt. Skicka e-post till följande adress: drigeajayi@gmail. com eller Ring / Whats-app: +2348130035939.
Veronika skrev:
Fre, 2 September 2022, 22:20
Är du hjärtbruten? Misströsta inte, låt Dr. Ige Ajayi hjälpa dig att få tillbaka ditt ex", han är verkligen en sann och ärlig kärleksförtrollare, han tog tillbaka min man. Jag är Motina Lockas från USA, jag är så glad min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man hade en affär med en arbetskamrat och jag älskar min man så mycket men han var otrogen mot mig med sin arbetskamrat och den här tjejen, jag tror att hon använde en häxa eller svart magi på min man så att han inte gifte sig med mig och det var så kritiskt och oönskat att jag gråter hela dagen och natten, att Gud skulle skicka mig en hjälpare som skulle återställa min man! Jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag tittade online för hjälp och kom över en webbplats som föreslog att Dr. Ige Ajayi kan hjälpa dig att snabbt få tillbaka din exman. Så jag kände att jag var tvungen att prova det. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det , sen satte han en kärleksförtrollning på mig. Efter 16 timmar ringde min man mig faktiskt och sa att han saknar mig så mycket, herregud! Jag var så glad och idag är jag glad igen. h min man och vi lever lyckligt tillsammans och jag tackar den kraftfulla trollformaren Dr. Ige Ajayi, han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia här. om du är här och din älskare avvisar dig, eller om din man går vidare med en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta honom för hjälp nu. Här är hans kontakt. Skicka e-post till följande adress: drigeajayi@gmail. com eller Ring / Whats-app: +2348130035939.
Dr. Noble skrev:
Søn, 17 Juli 2022, 01:49
Hvordan jeg fikk tilbake min eksmann...........

Etter et år med ødelagt ekteskap forlot kjæresten min meg med ett barn, jeg fikk lyst til å gjøre slutt på det hele, jeg begikk nesten selvmord fordi han etterlot oss ingenting, jeg var følelsesmessig nedstemt hele denne tiden. Takket være en trollformler kalt Dr Noble som jeg møtte på nettet som brakte kjæresten min tilbake til meg. På en trofast dag, mens jeg surfet gjennom internett, kom jeg over flere vitnesbyrd om Dr. Noble. Noen mennesker vitnet om at han tok med sin eks-kjæreste tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmoren, helbreder kreft og annen sykdom. Du kan kontakte ham hvis du trenger hans hjelp med noen problemer

Kaster lykketryller ??
du vil ha en autentisk trylleformular
* Lykke til. ?
* Returner tapte kjærester?
* Elsker bindende staver?
* Ekteskapsformler?
* Skilsmissetroller?
* stoppe skilsmisse staver?
* Forvise tidligere kjærester?
* Bryte magi
*Healing spell ???????
*Jobbtroll????

gmail:: [email protected]
WhatsApp ham +2348137972107
Tika skrev:
Ons, 11 Mai 2022, 05:40
VOODOO LORD er rett og slett den beste spellcasteren. Av respekt for deg og den genuine jobben du gjorde for meg, må jeg kringkaste dette vitnesbyrdet så mye jeg kan. Jeg har kontaktet andre spellcasters uten å se noen resultater, jeg skulle ønske jeg kontaktet deg før, jeg fikk alt jeg ønsket fra deg. Mannen min var borte i et år, og jeg dro til flere steder, og surfet på internett for å få hjelp, kontaktet også andre staveformidlere for å få hjelp, men likevel ikke noe resultat, jeg kastet bort tiden, pengene og andre ressurser før jeg endelig ble introdusert for Voodoo Lord. Etter at han hadde trollbundet kjærlighetsformelen, fikk jeg endelig en telefon fra mannen min. Trolldommene hans fungerte magisk og mannen min er tilbake full av kjærlighet. Det var rart, han kom plutselig tilbake med blomster og ba meg tilgi ham, jeg ble virkelig sjokkert og sjokkert da mannen min knelte og ba om tilgivelse for å akseptere ham tilbake. Jeg mangler virkelig ord, og jeg er fortsatt veldig overrasket, nå er jeg en veldig glad kvinne igjen. Jeg setter virkelig pris på det gode arbeidet ditt Voodoo Lord. Til alle der ute som trenger hjelp fra en ekte spellcaster send e-post til voodoo Lord på voodooconne[email protected] eller skriv til ham på WhatsApp på +2348097014925
Katherine Johnson skrev:
Søn, 13 September 2020, 18:39
Mannen min var utro mot vennen min, han flyttet inn hos en annen kvinne. Min mann som ikke kunne gjøre uten meg nå ønsker ikke å se meg. Jeg er så glad for at jeg fikk min vakre mann tilbake etter at jeg ble lurt to ganger av falske spell caster men jeg takker Gud for at Dr Lomi hjalp bringe tilbake min mann uten forsinkelse uten noen form for svindel aktiviteter. Kontakt denne Gud sendte spell caster på hans WhatsApp nummer; +2349034287285 eller e-post; [email protected] jeg lover at han vil hjelpe deg med å løse ditt forhold problem, hans ord er sikker!
(*) Må fylles ut