Bootcamp var alene en herlig helg med andre menn. I tillegg har det gitt et løft i synet på hva det vil si å være mann sett ut fra Bibelen. Får du mulighet til en helg med den gjengen jeg var med, så bør du dra :-)   - Tage Krogstad, deltaker 2017
Dette er noe alle menn bør være med på! Campen var et fristed hvor jeg kunne ha fokus på det som ble undervist og ha tid til refleksjon. Dyktige og ærlige foredragsholdere. Anbefales!  - Tom, deltaker 2017

Boot Camp

Boot Camp = innvielse som disippel og sønn

En innvielse til resten av ditt spennende liv. - Ikke bare liv. Et spennende liv som en disippel og en sønn.

Et liv der hjertet løper vilt, der drømmene går i oppfyllelse, der livet er godt å leve. Kanskje midt i smerte, kanskje midt i glede, men et liv der du vet hvem du er og hvem du er ment til å være. Et liv der du lever og ikke går rundt som en zombie.

Wild at Heart Boot Camp er ikke bare enda en mannsamling. Det er det siste vi trenger. Grunnen til at mange opplegg for menn mislykkes er enkel: De ignorerer det som er dypt og sant for en manns hjerte, at vi er kalt til å være en disippel, en sønn og prøver å forme ham gjennom ulike former for press. Ikke denne helgen. Som yrker overgis/tildeles/skjenkes fra lærer til svenn, mester til disippel og far til sønn, må også vår maskulinitet overføres.

Denne helgen er ærlig om de de dype lidenskaper og lengslene som ligger i mannens hjerte. Ærlig og rett på dypet - en reise til helbredelse av sårene han har tatt i kampen, inn i riket av farskap - om Sex, Gud og Kallet - livet slik det var ment å leves.

Gjennom økter med undervisning, tid til stille refleksjon (på en fjellhylle om du vil), filmer, eventyr og tid i Guds skaperverk, vil du oppdage noe dyptgripende om Guds hjerte - og hjertet han ga deg som en mann.

Undervisningen er brutalt ærlig, krydret med egenopplevde historier mange kjenner seg igjen i, og fri for religiøsitet.

Vi som allerede har vært der, sier det er en av de viktigste helgene i en manns liv.


-- 
Info:

Tidspunkt:  Les mer her

Prisen dekker alle kostnader for opphold, måltider og undervisning. Transport til og fra campen er ikke dekket. 

Hvem er vi?

Vi er et team av vanlige norske menn, ektemenn, fedre, som står oppe vanlige utfordringer hver dag. Noen jobber med temaer knyttet til familie og ekteskap, andre har helt andre typer jobber. 

Alle som underviser er med i styret/teamet vårt og dette er hovedsakelig Arnstein Fedøy, Tage Krogstad, Bartosz Matysiak og Preben Olsen Sangvik. 


Transport:
Deltakerne er selv ansvarlig for transport til og fra stedet.