Hvem er vi?

Wild at Heart Norway er en gjeng mannfolk som har tatt det livsforvandlende, "livs-be-ja-ende" arbeidet til John Eldredge og Wild at Heart (USA) til Norge.

Vi er et team av vanlige norske menn, ektemenn, fedre, som står oppe vanlige utfordringer hver dag. Noen jobber med temaer knyttet til familie og ekteskap, men de fleste har helt andre typer jobber. 

Alle som underviser er med i styret/ teamet vårt. Vi er et team på 7 personer, og dette inkluderer styret som består av Arnstein Fedøy, Preben Olsen Sangvik, Tage Krogstad og Bartosz (Bartek) Matysiak.

Her i Norge er Wild at Heart og John Eldredge mest kjent for boken "Mannens ville Hjerte" (tidligere kalt "Slipp deg løs mann!"):

Nå har John Eldredge revidert og oppdatert sin bestselger "Slipp deg løs, mann". Han oppfordrer alle menn til å ta tilbake sitt maskuline hjerte, slik det er skapt av en lidenskapelig Gud.

Og han innbyr kvinner til å oppdage hemmeligheten i mannens sjel, og glede seg over den styrke og villskap som han ble skapt til å bidra med.

Wild at Heart Norge hadde den første Boot Camp'en i september 2016, og planlegger flere kommende. 

Les mer om Boot Camp

Lenker:

https://wildatheart.org/about-us 
https://wildatheart.org/